E-Defter Medisoft Hastane Otomasyonu ile Daha Kolay
Medisoft e-defter modülünü indirip defterlerinizi tek tuşla hazır hale getirebilirsiniz. Eğer e-Defter yapısına uygun olmayan veri girişleri var ise Medisoft bu fişleri otomatik karşınıza getirerek düzeltmenizi sağlayacak, yapıyı GİB’in istediği formata getirecektir.
E-Defter Medisoft Hastane Otomasyonu ile Daha Güvenli
Medisoft e-Defter verilerini hazırladıktan sonra defterin gönderimini ve 10 yıllık zorunlu arşivleme süresini e-Finans ile ortak yapmaktadır. Böylece hem platform bağımsız bir entegratör kullanarak değişik programlardan hazırlanan defterlerin de gönderimini sağlayabilr hem de arşivleme için  güvenli  bir çözüm kullanmış olursunuz.
E-Defter Medisoft Hastane Otomasyonu ile Daha Ekonomik
Hali hazırda e-finans  ile özel entegratör anlaşması olan kullanıcılarımız için giriş, gönderim ve saklama ücretleri ilk yıl için alınmayacak, sadece bir sefere mahsus versiyon güncelleme ücreti (1500€) vardır. Ayrıca özel entegratör tarafından aylık destek ücreti talep edilebilir.
E-Defter Kim Kullanmalı ?
e-Defter ve e-Fatura kullanan firmalar için yasal zorunluluktur ancak isteyen tüm firmalar gönüllü olarak E-Defter kullanabilir böylece defterlerini notere tasdik ettirme, yazdırma ve 10 yıl saklama zorunluluğundan kurtulurlar.